We've moved!


Μετακομίσαμε!
To bitiboukou (aka ένα ακόμα blog) ζεί πλέον σε άλλο σαιτ. Όλα τα καινούργια άρθρα θα ανέβουν στο bitiboukou.com

Υπάρχουν πολλά καλά πράματα για διάβασμα εδώ όμως, οπότε take a look.

Τα λέμε στην άλλη πλευρά.

-Άνι

22.4.13

Χαζοπαζάρεμα Vol. 2


Μιας και αποφάσισα να μιλήσω (πάλι) για τον καιρό και για τις βόλτες που έκανα μιας και ο καιρός ήταν τόσο καλός... θα αναφέρω την ημέρα του Αγίου Γεωργίου.


Ήταν η καλύτερη μέρα όλου του χρόνου. Η κορύφωση του αγγλικού καλοκαιριού που μόλις τελείωσε σήμερα όπως είπαν τα δελτία καιρού.


Μεγάλη ημέρα για τους ίνγκλις αυτή. Όλες οι παμπ έχουν μπίρες και φαΐ στη μισή τιμή, και όλοι οι Άγγλοι συνωστίζονται και μεθάνε, έτοιμοι να μαλώσουν με κάποιον άλλον Άγγλο για το ποιό κομμάτι της Αγγλίας είναι το καλύτερο... Αγγλικές σημαίες κρεμασμένες παντού (όχι βρετανικές, υπάρχει διαφορά). Και οι ιθαγενείς περνάνε μια ωραία μέρα και νιώθουν περήφανοι που είναι Άγγλοι.

Ξέρω, φυσικά, πως ο Άγιος Γεώργιος είναι μεγάλος και στην Ελλάδα, αλλά αποφάσισα μιας και δυστυχώς δεν είμαι στην Ελλάδα, να γιορτάσω όπως το κάνουν εδώ.

Παρακάτω είναι μια λιτή εικαστική ερμηνεία της γιορτής (ευχαριστώ πολύ τον FGP) όπου καταγράφονται τα ψώνια, οι μπίρες, τα παγωτά δίπλα στο ποτάμι, οι πίτσες, η μουσική και δύο-τρία επεισόδια από Mighty Boosh μέχρι να έρθει η ώρα για νάνι και να τελειώσει μια ακόμα ωραιότατη μέρα.



-Άνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια