We've moved!


Μετακομίσαμε!
To bitiboukou (aka ένα ακόμα blog) ζεί πλέον σε άλλο σαιτ. Όλα τα καινούργια άρθρα θα ανέβουν στο bitiboukou.com

Υπάρχουν πολλά καλά πράματα για διάβασμα εδώ όμως, οπότε take a look.

Τα λέμε στην άλλη πλευρά.

-Άνι

13.7.13

Τέτοιες στιγμές

BBC Television Center, Ιούλιος 2013

Πριν κάνα δυο μέρες βρέθηκα απέναντι από το πρώην Κέντρο της Τηλεόρασης του BBC στο Λονδίνο (μετά από περίπου 53 χρόνια το BBC μεταφέρθηκε στο κέντρο του Λονδίνου)

Αυτό το μέρος είναι ιστορικό για το BBC, και πριν 2 χρόνια περίπου πέρασα εκεί μια τέλεια εβδομάδα δουλεύοντας στα σκηνικά μιας ταινίας για τους Monty Python. Άλλο που δεν ήθελα εκείνη την εποχή. Πρωτοετής, με αειθαλές κόλλημα στους Python.

Έχω να το λέω πως δούλεψα στο BBC, και παρόλο που στην ουσία δεν έκανα και τίποτα το ιδιαίτερο, είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω από το Λονδίνο. Ίσως αν βρω μερικές φωτογραφίες να καταφέρω να μεταδώσω κάπως το πόσο μου άρεσε η όλη εμπειρία.


Κυρίως είσοδος. Εκεί περιμένουμε να μας δώσουν τα πάσα. 

Μέσα στο BBC... Και δεν χρειάζεται να πώ τίποτα περισσότερο
Αυτή η μάσκα.
Το πλατό που μετά από 5 μέρες έγινε ένα γραφείο στο Λονδίνο 40 χρόνια πριν.


Όπως είπα η ταινία ήταν για τους Monty Python, οπότε όλα τα προπ που έπρεπε να καθαρίσουμε και να στήσουμε στο πλατό ήταν από το 1970.
Καμια δεκαριά ΤΕΡΑΣΤΙΑ δοριφορικά πιάτα, θέα από τις τουαλέτες (;)


Είδα τη ταινία μετά από λίγο καιρό στο BBC4 (αν θυμάμαι καλά) και ήταν απίθανο να βλέπω στο πλάνο τον τοίχο που έβαψα και τις λάμπες που γυάλισα. Όχι μόνο πέρασα μια βδομάδα γεμάτη νέες εμπειρίες, αλλά επίσης δούλεψα σε μια ταινία για τους αγαπημένους μου κωμικούς όλων των εποχών, και μέσα από αυτή τη δουλειά ήρθαν και άλλες ευκαιρίες να δω πολλά απίστευτα πράματα.

Ενώ στέκομαι έξω από το (παρατημένο πλέον) BBC, δύο χρόνια αργότερα, καθώς πηγαίνω να γνωρίσω σκηνοθέτες και ηθοποιούς σε μια προβολή ταινιών, καταφέρνω να ξεχάσω τις έγνοιες, τη μοναξιά, και το πόσο απρόβλεπτο είναι το μέλλον μου. Έστω για λίγο, είμαι σίγουρη πως μπορώ να καταφέρω ό,τι πιο τρελό ονειρεύτηκα ποτέ.

-Άνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια