We've moved!


Μετακομίσαμε!
To bitiboukou (aka ένα ακόμα blog) ζεί πλέον σε άλλο σαιτ. Όλα τα καινούργια άρθρα θα ανέβουν στο bitiboukou.com

Υπάρχουν πολλά καλά πράματα για διάβασμα εδώ όμως, οπότε take a look.

Τα λέμε στην άλλη πλευρά.

-Άνι

5.5.14

Basic Bitch - Βασική Σκύλα;

Αποφάσισα να αρχίσω πάλι το bloggin' μιλώντας για κάτι καινούργιο (και καθόλου καινούργιο) που έμαθα πρόσφατα.
Αφορά τον όρο Basic Bitch

Αρχικά θα αναφέρω ΔΥΟ πράματα. Το δεύτερο είναι πως αυτός ο όρος είναι υποτιμητικός για τις γυναίκες. Το πρώτο και κυριότερο ειναι πως αυτός ο όρος είναι υποτιμητικός για τα σκυλιά.

Επομένως, θα το μεταφράσω έτσι: Βασική Σκύλλα

(ε;) 

κλεμμένο από εδώ



Στην ουσία, η Βασική Σκύλλα δεν είναι τίποτα καινούργιο. Είναι ματαιόδοξη, κακομαθημένη, απαιτεί πράματα χωρίς να δίνει τίποτα σε αντάλλαγμα, κάνει ρηχές και ολιγόχρονες σχέσεις χωρίς βασική ουσία. 

Από τους 'ορισμούς' που βρήκα στο ίντερνετ, αυτός είναι ο αγαπημένος μου:

if you walk like a bitch, talk like a bitch and get mad when somebody call u a bitch... you a basic bitch

Υπάρχουν πολλές λέξεις που ήδη χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε τις Βασικές Σκύλλες. Κάποιες περισσότερο δημοφιλείς από κάποιες άλλες. Αλλά αν σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι αμερικανιές, τώρα έχετε μια καλή ιδέα για το τί είναι αυτό το Basic Bitch που ακούσατε σε εκείνη τη σειρά. 

Αρχικά ήθελα να κάνω ένα κουίζ, σαν αυτό που έκανα για τη καφρίλα. Ανακάλυψα όμως πως δε μπορώ να βασίσω το πόσο Βασική Σκύλλα είναι κάποια αναλόγως με το πόσες ρομαντικές κωμωδίες και πόσο Twilight βλέπει. Ανακάλυψα πως στη πραγματικότητα, δυστυχώς, δε ξέρω καμία Σκύλλα που είναι αρκετά Βασική για να βασίσω ολόκληρο το κουίζ πάνω της.

Στον περίεργο κόσμο του ίντερνετ, η Βασική Σκύλλα ζει και βασιλεύει. Ο όρος χρησιμοποιείται κυρίως από τις πιο γκέτο υπάρξεις του κόσμου. Και βασικά τις αντρικές υπάρξεις. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει και τόσο πολύ το θέμα, διότι δε με ενοχλούν ιδιαίτερα οι Βασικές Σκύλλες στη ζωή μου.

Περισσότερο με ενοχλούν τα Βασικά Καρύδια.

-Άνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια