Λίγο πολύ το ίδιο πράμα με αυτό που αγοράζεις από το περίπτερο, απλά είναι πιο ακριβό και παίρνει περισσότερο χρόνο να το φτιάξεις. Αλλά χαλάλι, είναι σπιτικό!
Γενικά το κρύο τσάι είναι το τσάι που πίνεται ζεστό... απλά κρύο. Αυτή είναι η δική μου έκδοση.
ΣΤΕΠ ΧΟΥΑΝ: ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΣΑΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ Ή ΜΕΛΙ
(αν είναι να βάλετε ζάχαρη καλύτερα να αγοράσετε το έτοιμο)
Σπιτικό τσάι. |
ΣΤΕΠ ΤΟΥ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΠΑΓΟ
(αυτό το βήμα δεν είναι προαιρετικό)
Σπιτικό ποτήρι και σπιτικός πάγος. |
ΣΤΕΠ ΘΡΙ: ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
(αναλογίες ανάλογα με τα γούστα)
Σπιτικός χυμός λεμονιού |
ΣΤΕΠ ΦΟΡ: ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ
Σπιτικό ice tea! |
Έτσι τελειώνει άλλο ένα how to, που πιθανόν όχι μόνο να μη σας έμαθε τίποτα. αλλά να σας έκανε να ξεχάσετε και ότι ήδη ξέρατε για το ice tea.
-Άνι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια