We've moved!


Μετακομίσαμε!
To bitiboukou (aka ένα ακόμα blog) ζεί πλέον σε άλλο σαιτ. Όλα τα καινούργια άρθρα θα ανέβουν στο bitiboukou.com

Υπάρχουν πολλά καλά πράματα για διάβασμα εδώ όμως, οπότε take a look.

Τα λέμε στην άλλη πλευρά.

-Άνι

29.6.13

My Only Summer




Η εξεταστική πέρασε και το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Μπροστά μας μαίνονται...ξαπλώστρες δίπλα στο κύμα, δροσερά ποτά και πολλές πολλές βραδινές βολτούλες! Είναι ωραίο να είσαι φοιτητής γιατί κάθε εποχή του χρόνου για μας είναι λίγο πολύ διακοπές! Όμως παρόλα αυτά η κούραση ειναι κούραση. Ειδικά στη πόλη μόνο και μόνο οι διαδρομές είναι κουραστικές. Το πρωινό ξύπνημα, ο γρήγορος καφές, το γεμάτο μετρό, οι ενοχλητικές εικόνες,οι λακκούβες γεμάτες νερό κλπ...αρκούν για να σου χαλάσουν το πρωινό σου. Και η μέρα δεν φαντάζει και πολύ ενθαρρυντική με τα πρωινά εργαστήρια, τα μαθήματα και το ενοχλητικό μπλα,μπλα των...βαρετών καθηγητών σου.
Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και μέχρι το Σεπτέμβριο ας τα αφήσουμε κλειδωμένα στο πατάρι!
Αχ καλοκαίρι, καλοκαίρι, καλοκαίρι! Από μικρά παιδιά μαθαίνουμε να το αγαπάμε. Το έχουμε συνδιάσει στο μυαλό μας με την ξεγνοιασιά, το παιχνίδι και τη διασκέδαση! Στα σχολικά μας χρόνια το περιμέναμε πως και πως, ως φοιτητές επίσης αλλά και ως εργαζόμενοι ακόμα περισσότερο!
 Είτε επισκεπτούμε κάποιο νησί ή κάποιο άλλα πολυπόθητο ταξιδιωτικό προορισμό, είτε επισκεπτούμε τη γιαγιά στο χωριό είτε πάμε για ελευθερο camping, ακόμα και αν μείνουμε στη πόλη, το καλοκαιράκι φέρνει άλλο αέρα στη ζωή μας και μας φτιάχνει τη διάθεση. Είναι το παρατεταμένο Σάββατο της ζωής μας! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!


-Μαρίνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια