We've moved!


Μετακομίσαμε!
To bitiboukou (aka ένα ακόμα blog) ζεί πλέον σε άλλο σαιτ. Όλα τα καινούργια άρθρα θα ανέβουν στο bitiboukou.com

Υπάρχουν πολλά καλά πράματα για διάβασμα εδώ όμως, οπότε take a look.

Τα λέμε στην άλλη πλευρά.

-Άνι

2.9.14

How to #8: Πώς να μείνεις άυπνος

Σε πολύ απλά βήματα.





Στεπ Χουάν: Δες μια καλή ταινία στις 10 μμ γιατί έχεις ακόμα ώρα, δεν είναι και τόσο αργά.
μέχρι: μεσάνυχτα.

Στεπ τού: Σέρφαρε και λίγο στο ίντερνετ.
μέχρι: 1.30 πμ

Στεπ θρί: Πέσε για ύπνο, αλλά σκέψου μια ιδέα για κάτι που θα σου άρεσε πολύ να γράψεις, να ζωγραφίσεις, ή γενικά να δημιουργήσεις. Για παράδειγμα, μια σύντομη ιστορία με πολύ βαθύ νόημα, από αυτά που σου αρέσουν. Προσπάθησε να κοιμηθείς για λίγο, αλλά παράτα τα και σήκω να γράψεις την ιδέα.
μέχρι: 2 πμ

Στεπ φορ: Αποφάσισε πως θες να βρεις εκείνο το άρθρο της εφημερίδας που είχες κρατήσει παλιά γιατί ήταν φοβερό και σου έδινε τρελή έμπνευση, και τελικά πέρνα μιάμιση ώρα κοιτάζοντας παλιά αναμνηστικά από τότε που ήσουν νέα. Τελικά συνειδητοποίησε πως πολύ πιθανόν να πέταξες το άρθρο. Εκνευρίσου.
μέχρι: 3 πμ

Στεπ φαιβ: Αποφάσισε να γράψεις έτσι κι αλλιώς, και άλλαξε γνώμη καμιά δεκαριά φορές ως προς το στιλ του γραψίματος. Είναι πεζό; Είναι σε μορφή ημερολογίου; Είναι graphic novel; Γράψε ό,τι να ναι.
μέχρι: 4 πμ

Στεπ σικς: Άκου τη συγκάτοικό σου να σηκώνεται για τη δουλεία, παρατήρησε πως είναι ακόμα σκοτεινά έξω - πράμα που σημαίνει πως η μέρα μικραίνει, δηλαδη έρχεται ο χειμώνας, και νιώσε λίγο άσχημα.
μέχρι: 5 πμ

Στεπ σε7εν: Γράψε κάτι στο blog σου. Φρόντισε να πάρει πολύ ώρα, αλλά το κείμενο να έχει λίγη έως καθόλου συγγραφική αξία.
μέχρι: 6 πμ

Στεπ έιτ: Τώρα που έχεις σιγουρέψει το γεγονός ότι θα κοιμηθείς το πολύ 3 ώρες απόψε, θυμήσου πως είχες έναν τόνο αγγαρείες να κάνεις σήμερα και μετάνιωσε εκείνη την ταινία που είδες στις 10 μμ


-Άνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια